FACILITEITEN PAARD

Om de beste elasticiteit voor onze bodems te garanderen, hebben wij geïnvesteerd in een geopad bodem voor zowel de pistes, longeercirkel als de paddocks, hetgeen het beste evenwicht geeft tussen de soepelheid en de steun voor de gewrichten en de pezen van de paarden.

BINNENPISTE

De zeer ruime binnenpiste (25x60m), voorzien van een brede lichtstraat en rondom ramen, zorgt voor een zeer aangename rijsfeer. Spiegels langsheen de volledige korte zijde vormen een must voor elke dressuurruiter.

BUITENPISTE

De buitenpiste geeft plaats aan een ruime springpiste ( x ), een dressuurring (60x20m) en een ruime springpiste (60x45). Een wedstrijdparcours en cavalleties van hoogwaardige kwaliteit, maken dat u onder optimale omstandigheden kan trainen.

STAPMOLEN

De stapmolen is voorzien van rubber tegels en is geschikt voor zes paarden. Naargelang de behoeften kunnen er verschillende trainingsschema’s geprogrammeerd worden.

LONGEERCIRKEL

Longeren maakt integraal deel uit van het werken van een paard. De longeercirkel met een diameter van 18m en een hardhouten omheining, is eveneens voorzien van een gedraineerde geopad bodem om een optimale densiteit te garanderen.

WEILANDEN

De 2,5ha weilanden zijn volledig omheind door De Sutter Naturally, en worden met veel zorgvuldigheid onderhouden.

PADDOCKS

Het ganse jaar stellen wij 2 gedraineerde zandpaddocks (15x33m) ter uw beschikking. De soepele zandbodem zal de paarden de mogelijkheid geven om de paarden naar hartenlust te laten uitleven of te ontspannen in mindere weersomstandigheden.