BOXEN & STALLINGEN

Het hippisch complex is een volledige nieuwbouw. Met zorg en professionaliteit werden onze faciliteiten volledig bedacht om maximaal comfort aan zowel paarden als ruiters. Onze stallingen bedragen 33 ruime, heldere, veilige en hoogwaardige boxen. Daarnaast zijn onze boxen verspreid om aan onze eigenaren een comfortabel gebruik van onze faciliteiten te bieden.

Veiligheid van onze pensiongasten en hun eigenaren was onze grootste zorg bij het ontwerp van onze faciliteiten.

Onze stallen zijn allemaal voorzien van de nieuwste thermische isolatie om u en uw paard tegen de strenge winter en de zomerhitte te beschermen.

TOP KWALITEIT BOXEN

De zeer ruime boxen (4mx3,5m) zijn vervaardigd en geïnstalleerd door het Duitse topmerk Rower und Rub. en voldoet aan de beste veiligheidsnormen. De paarden staan op stro, mocht u liever schavelingen wensen, dan is dit geen probleem.

RUIME EN HELDERE BOXEN

De boxen hebben een afmeting van 4m op 3,5 met een buitenluik die ofwel geheel geopend kan worden of op kiepstand de nodige verluchting kan bieden. Ook de brede lichtstraat in de gang biedt voldoende daglicht.

COMFORT EN RUST

De stallingen bieden optimaal comfort voor zowel paard als ruiter. Thermische isolatie zorgt voor een constante temperatuur en biedt bescherming tegen de koude winters en de hete zomers.

FLYBUSTER, VERWARMDE DRINKAKKEN & ACHTERGROND MUZIEK

Het flybustersysteem zorgt voor een vlieg vrije omgeving voor paard en ruiter.
Verwarmde drinkbakken voorkomt dat uw paard ooit ongemak kan ondervinden van weersveranderingen en steeds goed gehydrateerd blijft.
Achtergrondmuziek zorgt weer voor een aangename sfeer voor paard en ruiter, zodat een harmonisch moment kan beleefd worden.

VEILIGHEID & BEWAKING

Onze stallen zijn voorzien van bewakingscamera’s. Deze stellen ons in staat de paarden en de faciliteiten te overschouwen en indien nodig de gewenste actie te ondernemen. Verder is het domein volledig afgesloten en de ingang is voorzien van een toegangscontrole.

ONDERHOUD

Onze nieuwbouw zorgt voor een perfecte staat van de stallingen (en de volledige accommodatie). Ons team zorgt ervoor dat dit zo blijft. Zij zullen het nodige onderhoud en herstellingen uitvoeren indien nodig.